Malmstensbutiken

Malmstenbutiken på Strandvägen har ett stort utbud av allt från klassiska möbler till moderna designprodukter av kända formgivare. Här finns också möjlighet att få professionell inredningshjälp. Malmstenbutiken och dess sortiment har uppmärksammats av flera internationella inredningsmagasin och dagstidningar.

Se fler butiker på Strandvägen

Rose & Born

Om du letar efter snygga, välsittande herrkläder med det lilla extra, är Rose & Born ett självklart val. Rose & Born säljer herrkläder från bland annat England och Italien, kläder för fritid till smoking för kvällen. 

Dessutom finns ett stort urval av accessoarer som till exempel skor, slipsar och solglasögon. Här finns allt som behövs för en välklädd look.

Läs mer om Rose & Born

Svenskt Tenn

Strandvägen 5
Här sjuder det av härliga mönster och former och bland nyheterna i höst finns bl a Josef Franks matta Mosaik och sköna fåtöljer.

Kom till hit och bli inspirerad!

Läs mer om Svenskt Tenn eller Strandvägen 5

Gaudy

Strandvägen 3
Gaudy skapar unika, handgjorda smycken i högsta kvalitet i sin egen verkstad. De kan även hjälpa dig med reparationer och restaureringar av gamla smycken. I butiken på Strandvägen 3 kan du söka inspiration bland mängder av smycken med vackra detaljer och elegant design. Gaudy tillverkar dina nya smycken efter dina designer och tankar.

Läs mer om Gaudy