Rose & Born

Butiken för modemedvetna män

Som ett litet undangömt guldkorn i hörnet Grevgatan - Strandvägen ligger butiken Rose & Born. Sedan förra året har man öpnnat en ingång till butiken från själva Strandvägen, även om den gamla ingången från Grevgatan också är kvar.

Butiken, som har funnits på samma adress sedan 1989, är en favorit bland män i alla åldrar. både i Stockholm och övriga landet. Även kunder från andra länder, brukar passa på att förnya garderoben när de är på besök i Stockholm.

– Vi är verkligen en butik för flera generationer, och det är inte ovanligt att samma familjer har handlat hos oss under alla år. Från tonårstid till långt upp i åren, säger Carl Davidsson som är delägare i företaget.

Exklusiva skor

Rose & Born säljer herrkläder från bland annat Italien och England och kläder för alla tillfällen. Från fritid till smoking för kvällen. Dessutom finns ett stort urval av accessoarer som skor från Crockett & Jones, slipsar, näsdukar, scarves, lädervaror och solglasögon.

Praktiskt för den som vill förnya sig från topp till tå.

Se fler butiker på Strandvägen

Malmstensbutiken

Strandvägen 5B
Malmstenbutiken på Strandvägen har funnits på samma adress i 75 år! Här finns fortfarande de klassiska möblerna till försäljning, men nu kompletterat med spännande modern design.  Allt från klassiska möbler till moderna designprodukter av kända formgivare. 

Läs mer om Malmstensbutiken eller Strandvägen 5B

Svenskt Tenn

Strandvägen 5
Här sjuder det av härliga mönster och former och bland nyheterna i höst finns bl a Josef Franks matta Mosaik och sköna fåtöljer.

Kom till hit och bli inspirerad!

Läs mer om Svenskt Tenn eller Strandvägen 5

Gaudy

Strandvägen 3
Gaudy skapar unika, handgjorda smycken i högsta kvalitet i sin egen verkstad. De kan även hjälpa dig med reparationer och restaureringar av gamla smycken. I butiken på Strandvägen 3 kan du söka inspiration bland mängder av smycken med vackra detaljer och elegant design. Gaudy tillverkar dina nya smycken efter dina designer och tankar.

Läs mer om Gaudy