Gaudy

1975 skapades drömmen om att skapa handgjorda unikatsmycken i högsta kvalitet. Företaget Gaudy startades och sedan dess har det nyskapande och utvecklande företaget tillverkat smycken i sin egen verkstad. Med ägare som är utnämnda till Hovjuvelerare och Stockholms Handelskammares besiktningsman har företaget en exceptionellt hög kompetens inom smycken och dess material.

I deras butik på Strandvägen 3 blir du inspirerad av deras handgjorda smycken som har stor detaljrikedom och elegans. Här hittar du också glittrande metaller och ädelstenar som används till att skapa fler unika smycken. Gaudy tillverkar dina nya smycken efter dina designer och tankar. De ger dig goda råd och hjälper dig att ge liv i gamla smycken med restaureringar och reparationer. För 30 år sedan fick de sin dröm förverkligad, nu hjälper de dig att förverkliga ditt drömsmycke.

Se fler butiker på Strandvägen

Rose & Born

Om du letar efter snygga, välsittande herrkläder med det lilla extra, är Rose & Born ett självklart val. Rose & Born säljer herrkläder från bland annat England och Italien, kläder för fritid till smoking för kvällen. 

Dessutom finns ett stort urval av accessoarer som till exempel skor, slipsar och solglasögon. Här finns allt som behövs för en välklädd look.

Läs mer om Rose & Born

Malmstensbutiken

Strandvägen 5B
Malmstenbutiken på Strandvägen har funnits på samma adress i 75 år! Här finns fortfarande de klassiska möblerna till försäljning, men nu kompletterat med spännande modern design.  Allt från klassiska möbler till moderna designprodukter av kända formgivare. 

Läs mer om Malmstensbutiken eller Strandvägen 5B

Svenskt Tenn

Strandvägen 5
Här sjuder det av härliga mönster och former och bland nyheterna i höst finns bl a Josef Franks matta Mosaik och sköna fåtöljer.

Kom till hit och bli inspirerad!

Läs mer om Svenskt Tenn eller Strandvägen 5