Kontakta oss

Vi som ligger bakom Strandvagen.se är en webbyrå som heter Drupalita.
Vi är ett team bestående av systemutvecklare, art director, copywriter och projektledare med drygt 15 års erfarenhet i branschen.

Strandvagen.se har växt fram från en idé till produkt under en lång tid. Det har gett oss möjligheten att prova många olika möjigheter och idéer. Vi har haft nya ögon som kommit med fräscha roliga förslag och synpunkter som har förbättrat och utvecklat sidan till det den är idag.

Strandvagen.se är under ständig utveckling precis som själva gatan Strandvägen. Vi jobbar aktivt med att skapa nya funktioner och aktiviteter till hemsidan för att den ska leva upp till sitt motto "Strandvagen.se - allt du behöver". Om du har några funderingar kring hemsidan eller om du vill ha kontakt med någon speciell funktion inom projektet Strandvagen.se så hittar du vår kontaktinformation nedanför. Du får gärna kontakta oss till höger om du saknar något på sidan eller vill framföra just din åsikt.

Med vänliga hälsningar,
Helena Söderqvist, projektledare

 

Journalist med kärlek till Stockholm

Christel Carlborg är redaktör för sajten strandvagen.se, ett jobb som är roligt och omväxlande.

– Strandvägen är Stockholms mest spännande gata. Eller esplanad som jag hellre vill säga. Här händer alltid något nytt samtidigt som de gamla traditionerna finns kvar.

 

Vi uppskattar dina åsikter

CAPTCHA
Denna fråga är till för att minska spam, Lös detta mattetal för att visa att du inte är en spam-robot.
6 + 4 = Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

För att få information om reklam och annonsering kontakta vår projektledare Helena Söderqvist:
helena.soderqvist@byus.se
+46-854582980
+46-708866886