Bistro Linné

Ett av de mest välbesökta resturangerna på Strandvägen är Bistro Linné. Det är populärt att ta en härlig lunch i solen på uteserveringen, eller när det är vinterhalvår, gå in och sitta i den ombonade miljön med vacker inredning.

De har ett stort fokus på säsongsbetonade råvaror av högsta kvalité för att ta fram det bästa ur varje rätt samt en service som ska få dig att känna dig som hemma. Varför inte njuta av en god soppa, matig sallad eller 3 rätters meny?

Här finns också ett par alternativ för den som vill äta vegetariskt.

Fler restauranger längst Strandvägen

Ängsholmens Båtcharter

Gör er måltid till en utflykt! Ängsholmens båtcharter håller måltider för större sällskap och evenemang till havs. Det passar perfekt om du och ditt företag vill göra något roligt på kickoffen eller varför inte födelsedagsfest eller bröllopsmiddag till havs. Ät läckra måltider på båten tillagade av duktiga kockar med känsla för skärgårdsmat.

Läs mer om Ängsholmens Båtcharter

Strandvägen 1

Det är inte svårt att hitta till restaurang Strandvägen 1, som fått sitt namn efter adressen. Här samsas turister med stockholmare, unga som gamla. 

Man träffas antingen i huvudrestaurangen, Strandvägen 1 eller i mysiga bakfickan som heter Michelle Van der Milles, även kallat Milles.

Läs mer om restaurang Strandvägen1 eller adressen Strandvägen 1

Ångbåtsbryggan

Ångbåtsbryggan är en unik kulturhistorisk mötesplats - en högklassig restaurang flankerad av fyra flytande museum på Strandvägen. Ända sedan konst- och industriutställningen 1897 har Strandvägen varit ett av de populäraste flanörstråken för stockholmarna.

Restaurangens koncept bygger på kulturen som omgärdar ångfartygen.

Läs mer om Ångbåtsbryggan