Hotel Diplomat

Hotellet erbjuder en mycket hög standard med klassisk elegans, anpassad efter den moderna gästens behov, och med en fantastisk vy i söderläge över Nybroviken och Stockholm.
Ägarfamiljen har ansvarat för att bevara den klassiska stilen i denna vackra jugendbyggnad som idag har hotellrum med personlig stil. 

Diplomats klassiska Afternoon Tea, har nu kompletterats med en läcker, hälsosam variant; Afternoon Tea-Tox. I den ingår bland annat shots med spirulina, sockerfri mörk choklad och pumpa- och kokostryfflar.

En helt annan service, är DryBar. Där har stylisten Antonio Axu öppnat en salong för hårstyling och föning, som är öppen varje fredag och lördag. Servicen som är vanlig på högklassiga hotell utomlands, men än så länge unik i Sverige.

På Hotel Diplomat finns T/BAR. Här serveras frukost, lunch, brunch, afternoon tea och middag, och erbjuder allt från latte och grönt te till after-work drinkar. En trappa upp från hotellets entré, ligger de vackra salongerna och cocktailbaren, där alla de klassiska drinkarna serveras.