Restauranger på Strandvägen

På Strandvägen finns det restauranger för alla smaker. Vare sig du vill sitta på vattnet eller på land, äta dyrt eller billigt, sitta i stillhet eller ha fart och fläkt runt dig. Här finns det många restauranger och caféer med olika utbud och prisklasser. Välj mellan buffé, á la carte och enklare sallader. Vi förser er med alla dagens måltider från tidigt morgonstund till sen kväll.

Det spelar ingen roll om ni kommer två eller tjugo personer, det finns alltid en plats som passar perfekt för dig och ditt sällskap på Strandvägen. Strandvagen.se ger dig den information du behöver för att du ska kunna välja det som passar bäst för ditt restaurangbesök.

Ängsholmens Båtcharter

Gör er måltid till en utflykt! Ängsholmens båtcharter håller måltider för större sällskap och evenemang till havs. Det passar perfekt om du och ditt företag vill göra något roligt på kickoffen eller varför inte födelsedagsfest eller bröllopsmiddag till havs. Ät läckra måltider på båten tillagade av duktiga kockar med känsla för skärgårdsmat.

Läs mer om Ängsholmens Båtcharter

Bistro Linné

Njut av moderna och lyxiga rätter inspirerade av svenska klassiker på Bistro Linnés vackra uteservering på Strandvägen 9. Här kan man studera folklivet samtidigt som man har utsikt över vackra Nybroviken.

Bistro Linné är ett av de mest välbesökta resturangerna på Strandvägen. Det ligger vackert till och serverar fantastisk mat.

Läs mer om Café Linné

Strandvägen 1

Det är inte svårt att hitta till restaurang Strandvägen 1, som fått sitt namn efter adressen. Här samsas turister med stockholmare, unga som gamla. 

Man träffas antingen i huvudrestaurangen, Strandvägen 1 eller i mysiga bakfickan som heter Michelle Van der Milles, även kallat Milles.

Läs mer om restaurang Strandvägen1 eller adressen Strandvägen 1

Ångbåtsbryggan

Ångbåtsbryggan är en unik kulturhistorisk mötesplats - en högklassig restaurang flankerad av fyra flytande museum på Strandvägen. Ända sedan konst- och industriutställningen 1897 har Strandvägen varit ett av de populäraste flanörstråken för stockholmarna.

Restaurangens koncept bygger på kulturen som omgärdar ångfartygen.

Läs mer om Ångbåtsbryggan

T/BAR Scandinavian Brasserie

Restaurang T/BAR är en del av Hotel Diplomat. Här serveras du härliga måltider från tidig morgonstund till sen kväll. På det populära T/BAR är det alltid mycket folk och en skön avslappnad stämning. Välj mellan att sitta i lyxigt vita soffgrupper på uteserveringen eller inne på T/BAR som omges av en trendig inredning.

Läs mer om Restaurang T/BAR eller Strandvägen 7C

Strandbryggan

Strandbryggan är en restaurang men har även uthyrning av en yacht och afterworkhäng. Du kan antingen ta dig hit landvägen eller sjövägen för att få äta riktigt god mat vid vattnet och spendera en härlig tid med dina nära och kära. På Strandbryggan kan du sitta och njuta av härliga måltider på vattnet med vacker utsikt. 

Läs mer om Strandbryggan

Det är inte svårt att hitta till restaurang Strandvägen 1, som fått sitt namn efter adressen. Här samsas turister med stockholmare, unga som gamla. 

 

Man träffas antingen i huvudrestaurangen, Strandvägen 1 eller i mysiga bakfickan som heter Michelle Van der Milles, även kallat Milles.

 

Båda restaurangerna har generösa uteserveringar, och så fort solen tittar fram blir båda snabbt fullsatta.